woensdag 9 januari 2013

128/365, kelder en koelkast

Wow, bijna 3 maanden niet geblogd hier...
En dat is te zien in huis...
Her en der hou ik best het een en ander bij, maar mijn huis begint weer aardig dicht te slibben;-(
Helaas is mijn karakter nog niet veranderd.
Maar na een hele, hele diepe zucht ben ik weer begonnen.
Na de kerst waren er zoveel restjes en pakjes en blikjes overgebleven, dat ik helemaal geen overzicht meer heb van de boodschappen die ik nodig heb en ik grijp voortdurend mis.
Dus begonnen met het opruimen van de koelkast:
2 voor- en 2 na-foto's van de koelkast


En dan de kelderplanken, die zijn heel lang heel netjes gebleven, maar toen er 1 keer iets verkeerd stond, ging het heel snel achteruit en werd alles er maar ingesmeten. Vooral de vloer, maar die bewaar ik voor de volgende keer.Bovenste plank voor...


Bovenste plank na!2e plank voor...


2e plank na!Ik zie nu dat er van de 3e plank geen voor-foto is, maar alleen een na-foto. Maar als je de volgende foto ziet, snap je wel dat die ook heel erg is geweest...


Een vuilniszak vol voor de grijze container.

Ik zal het positief zien; de vorige keer deed ik 1 plank per keer en nu 3 planken in dezelfde tijd.
Hopelijk kan ik dit vasthouden en ook dit jaar weer een ronde door het hele huis doen. Nog meer wegdoen, nog meer ordenen, nog mee bijhouden.
Ik ga er weer voor!

3 opmerkingen:

 1. En je hebt gewoon zomaar ff twee projecten gedaan vandaag! Dat noem ik een goed begin hoor Aafke.

  Ik ben nog te zwak na het ziekzijn om echt dingen op te pakken maar ook hier gaan we gewoon weer voortvarend verder straks.....want ik blijf ervan overtuigd dat het goed gaat komen ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey wat leuk, leuk, leuk! Je bent er weer!! Ook bij mij ging het door omstandigheden wat minder, maar ik pak de draad weer op. (zie www.inhaalslag.com)

  En als de aandacht eventjes verslapt, dan slibt de boel heel snel weer dicht. Maar ook mij is het opgevallen dat het bij een "wederom-klus" veel sneller gaat om alles weer recht te trekken.

  Nou, laten we elkaar verder steunen. Ik verheug me nu al op de kleurrijke voorwerpen (al dan niet zelfgehandwerkt) die bij jou altijd op de foto's verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je het weer oppakt en al eens zo snel nou helemaal top toch. Ik ga ook stug door, maar ik ben nog niet eens een jaar rond dus bij mij gaat het echt nog niet allemaal zo snel. En ooo ooo jongens wat een zooi in sommige kamer zeg.

  BeantwoordenVerwijderen