donderdag 10 januari 2013

129/365 kelder deel 2



De vloer en de onderste plank van de kelderkast waren vandaag aan de beurt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een flinke drempel over moest om er aan te beginnen. Vooral de vloer was heel erg! Er lagen ook vieze aardappelen die uit de zak waren gerold... Die waren al slimy;-( dus het was wel hard nodig! Maar ik ben ook flink beloond hoor... wacht maar af.

Deze 2 tassen staan inmiddels in de kofferbak van de auto, scheelt weer als ik boodschappen ga doen...

En dit is mijn beloning! Deze zak kerst M en M's vond ik nog ongeopend in een mandje.
Raad eens wat ik straks bij de thee neem;-)



Wow, eigenlijk was dit maar een kwartiertje werk!
En daar zie je dan zo tegenop...
Belachelijk!
Ik denk dat ik morgen maar weer eens overal tasjes vandaan pluk en die ga uitzoeken.

3 opmerkingen:

  1. Wat herkenbaar, zo'n drempel Fijn dat het meevalt. En het ziet er weer hartstikke goed uit!
    En lekker dat je weer begonnen bent met bloggen. Wou ik gisteren al schrijven, maar toen liep ik tegen de 'robot' aan die op de ipad niet handig werkt.
    Zou je de robot uit willen zetten? Dat maakt reageren een stuk makkelijker... Groetjes, Emilie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo ik kan het me zo goed voorstellen. Er tegen aan zitten hikken van ik moet het gaan doen, maar als het dan klaar is geweldig toch.
    Ik vind het een wereld van een verschil.

    Het ziet er zeker goed uit. Misschien een tip voor je vieze aardappelen (overkomt mij ook nog wel eens) in een bak zetten hoef je alleen die bak even schoon te maken. Ik heb gewoon een soort afwasteil waar de aardappel, uien en knofloof in zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik wilde ook schrijven, bewaar je aardappelen niet in de zak waarin je ze koopt, dat gaat broeien en voor je t weet zijn ze verrot. Ik heb n speciale aardappelbak, waarbij je het deksel kunt gebruiken om ze te schillen. Heel handig. Fijn om te zien dat je weer bent begonnen, dat helpt mij ook om door te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen