Goedkoop, troostrijk voedsel vind ik dit.
Ik had nog net 3 dl sojamelk. (gewone melk verdraag ik niet goed)
En sneed 2 dikke plakken brood, dat plukte ik in kleine stukjes.
Melk in de pan, brood erdoor, bruine suiker en kaneel erdoor.
Melk aan de kook brengen, flink roeren en klaar.
Het vult enorm!
En doordat de sojamelk van zichzelf al zoetig is, gebruik ik de volgende keer minstens de helft minder suiker!
Ideaal om oud brood mee op te maken!
Klinkt lekker!
BeantwoordenVerwijderenEn weer iets uit de vriezer wat je niet hoeft te kopen!
Liefs Joyce.
Hoi Aafke,
BeantwoordenVerwijderenDit ken ik helemaal niet en eerlijk gezegd lijkt het me veel te zoet....?
Als ik oud brood wil opmaken rooster ik de boterhammen en doe er een plakje kaas op... Maar zo kan het ook natuurlijk...!
Liefs, Mirjam