woensdag 30 november 2011

29 november, dag 1, hoekje in de gang

Het hoekje in de gang, tussen de wc en de trap en voor de meterkast is een rommelhoekje geworden in de loop der tijd. De stofzuiger staat daar, de strijkplank en dan gaat ook automatisch het strijkgoed er bovenop. Tassen worden in de hoek gegooid, spullen op de trap. Het wordt van kwaad tot erger. Bovendien is het allemaal behoorlijk in het zicht. En ik heb me voorgenomen me niet beter voor te doen dan ik ben... Dus dit is de situatie van te voren:
Slik... De strijkplank verhuist naar boven, samen met het strijkgoed wat er weer netjes overheen komt te hangen. Naar de inbouwkast op de kamer van oudste zoon, die 2 weken geleden op kamers is gegaan. Dus daar is nu meer ruimte, dat wordt nog een enorm project. Maar niet afdwalen nu. De spullen op de grond zoek ik uit en gaan naar boven, naar de schuur en in de kast aan de andere kant in de gang. Het traphekje gaat helemaal leeg en zelfs de trapleuning die al een half jaar half los hangt, schroef ik vast!!! Na het stofzuigen ziet het er zo uit:
Ik ben hier 20 minuten mee bezig geweest! Ongelooflijk!

2 opmerkingen:

 1. Akelein, fantastisch!!!
  Ik ontdek nu net dat jij ook bent begonnen. Super joh, we worden een nieuwe beweging, haha.

  Maar is het niet geweldig dat iets waar je je al jaren aan stoort in 20 minuten is opgeruimd?
  Ik ervaar het nog steeds als een wonder.

  Ga door! (ik lees snel je andere stukjes)

  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees voor het eerst op je blog en ben bij het begin begonnen. Ik sla hem op en ga steeds een stukje lezen. Ik moet zeggen dat het wel erg herkenbaar is allemaal.
  Ken je het mini boekje 'Kaat ruimt op'? Van Jessica de Kok aka Kaat Mossel op twitter enzo. Ik kreeg dit boekje van haar en daar staan handige tips in. Ik heb er veel aan.
  Wist jij van te voren dat je zo veel energie kreeg van een opgeruimd huis? Ik niet.

  gr Ruth

  BeantwoordenVerwijderen