woensdag 30 november 2011

30 november, dag 2, la 1 van "India-kast" in de gang

Ik heb een prachtige kast in de gang staan, door een vriendin persoonlijk in India gekocht. De foto van de hele kast zie je pas als allebei de laden en beide kastjes erin opgeruimd en schoongemaakt zijn. Deze kast wordt gebruikt als commode voor het verschonen van de kindjes van mijn gastouderopvang "Akelein". Vandaag begin ik met de la rechtsboven.
De la zit vol met verschoonspullen, doekjes, wegwerpzakjes en tasjes waar ik natte en vieze kleertjes indoe als ze hun reservekleren aankrijgen. Dit kwam eruit:
Een heel stel kaarsjes waarvan ik niet eens wist dat ze daar in zaten.
Een tas vol rommel in de container... En dit is de la nu:
Alleen nog billendoekjes, poepluierdoekjes, boterhamzakjes en reservekledingtasjes. Ik ben er 12 minuten mee bezig geweest! (het heeft meer tijd gekost om dit blogje te maken)

3 opmerkingen:

 1. Zooooohooooo jij bent lekker bezig. Dapper hoor. Je snapt wel dat wij - de lezers - je er nu elke dag aan herinneren.
  Als ik deze blog lees, weet ik dat ik nog even heel goed moet nadenken voor ik met een 365-dagen-blog begin.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super!
  Iedere keer dat je nu dit laatje gebruikt zul je een zweem van trots en voldoening voelen. Tenminste, zo gaat het bij mij.

  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  ps. je staat nu in mn 'hall of opruim-fame'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo'n goed streven! Ik doe met je mee (niet bloggen) maar elke dag iets opruimen (een plank, een la) en dat 365 dagen lang.
  Dank je wel, voor het mijn inspiratie zijn

  BeantwoordenVerwijderen