donderdag 31 mei 2012

herstart!?!

Hallo lieve allemaal,
daar ben ik dan eindelijk weer eens...
Ik was helemaal blogmoe en heb een poosje ook geen blogs gelezen, dus sorry voor het ontbreken van reacties.
Snel beloof ik weer bij jullie allemaal te komen kijken, lezen en reageren.
Wat ik wel geleerd heb, is dat ik niet zonder dit blog kan;-) Want zonder dit blog als stok achter de deur en schop onder mijn kont slibt mijn huis stiekem toch weer vol.
De schuur is nog steeds niet opgeruimd en de administratie zit nog steeds niet in die keurige mapjes...
Wel zijn de kasten in huis nog steeds ruim en netjes!
Afgelopen weekend heb ik mijn slaapkamer een hele grote opruim en schoonmaakbeurt gegeven, dus het begin is er weer...
Daar heb ik nog geen foto's van gemaakt, maar ook daar begin ik (morgen of volgende week) weer mee.

En er is een nieuwe ontwikkeling waar ik jullie de komende tijd over wil vertellen.
Het is wel een meerjarenproject, maar wel een opruimstimulans.
We hebben namelijk bericht gekregen van de woningbouwvereniging dat de huurhuizen waarin ik woon (1 daarvan dan he;-) over ongeveer 2 jaar worden afgebroken en dat er nieuwbouw voor in de plaats komt.
Dat betekent dus dat ik over 2 jaar moet verhuizen en daarna over een jaar weer terug verhuis naar een spliksplinternieuwe woning.
En dat betekend dan weer dat er nog veel meer moet worden opgeruimd en weggedaan...
En dat ik dus eigenlijk opnieuw moet/wil beginnen met een uitzoek en opruimronde in mijn hele huis.
Wat ben ik blij dat er de afgelopen tijd al zoveel weg is gegaan en dat de opslag al leeg is.
Al kan ik me voorstellen dat ik tzt de opslag weer opnieuw ga huren...

Voor vandaag beperk ik me tot het spelen met de oppaskindjes en het weer eens kritisch om me heen kijken.
Ik heb er weer zin in!
Tot gauw!
xxx Aafke

7 opmerkingen:

 1. ha, gelukkig je pakt de draad weer op. Wij zijn ruim 5 jaar terug geemigreerd en het jaar daarvoor werd ons (huur)huis van top tot teen gerenoveerd. Precies de stok achter de deur die ik nodig had om op te ruimen. Het maakte dat het inpakken voor de emigratie een peace of cake was

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, dat doet me deugd, dat jij net als ik de draad weer op gaat pakken! Het gaat hier nog een beetje met vallen en opstaan maar toch.....het begin is er weer.
  Spannend hoor, die verhuizing. Krijg je bij je nieuwe huis dan wel weer net zo'n enorme tuin als je nu hebt? Dat zou wel fijn zijn, alhoewel het natuurlijk ook wel weer heel erg veel werk is.
  Ik hoop in elk geval weer regelmatig van je te lezen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, het wordt steeds gezelliger! Veel "oude bekenden" die weer mee doen. Gaan de kindjes ook met je meeverhuizen? Ik ben benieuwd naar je acties.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, hallo!!! Daar ben je weer, gezellig. Je bent niet de enige die een schop via haar blog nodig heeft, ik ook hoor, hahaha.

  Wat een leuke plannen van de woningbouwvereniging om over twee jaar die huurhuizen plat te gooien en er een mooie nieuwbouw op te gaan zetten, héérlijk lijkt me om daar naar uit te kijken.

  Inderdaad wel handig om je huis zo leeg mogelijk te hebben, scheelt weer sjouwen, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn ouders hebben dit ook meegemaakt, er kwam veel troep van de zolder! Niet meer normaal. Allemaal potjes met schroefjes en spijkers. Voor je weet maar nooit. Dingen waarvan we geen idee hadden waar het voor diende. Je weet maar nooit, wat voor interessante vondsten je nog gaat doen! Leuk dat je weer bent iig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, welcome back! Het huis van mijn schoonmoeder wordt ook afgebroken, en zij gaat volgende maand verhuizen. Mijn man is bijna dagelijks bij haar om de zolder leeg te ruimen. Maar alle troep schijnt eerst via ons huis te moeten... )-: Het ziet er nu erg woest uit bij ons. Zeg maar "omgekeerd" opruimen. Zonder blog zou ik hier geen land meer zien. Maar gelukkig slepen de hartversterkende reacties me erdoorheen. Succes met de hernieuwde stok achter de deur. Alles is makkelijker als je een doel hebt en een deadline... en een blog ☺
  Groetjes
  Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Aafke,
  Leuk je weer te lezen. Grappig te zien dat luitjes na een tijdje de draad weer oppakken. Hou het kort en klein zou ik zeggen. Dan bereik je toch prima resultaat met minimale inspanning. Daar streef ik tenminste graag naar, hihi.

  Succes!! Hartelijke groet, Nelleke (k-p-d)

  BeantwoordenVerwijderen