dinsdag 7 januari 2014

134/365

Vanmorgen begon ik met het weghalen van alle kerstkaarten die ik had opgehangen voor de kast en aan de deur.
Alle kaarten losgeknipt, er nog even van genoten samen met de gastkindjes, sorteren op dieren, en de poezen apart, op kerstmannen, tellen, dus ook nog educatief bezig geweest... Eigenlijk moet ik ze natuurlijk wegdoen uit mijn huis, maar dat kan ik echt nog niet, door alle swaps waar ik aan meedeed, zijn er zulke bijzondere kaarten bij, en van over de hele wereld, en met complete brieven erin. Daar ga ik echt nog een keer rustig van genieten en evt recyclen... (erg ben ik he?)


Vóór...

En na:


Maar o, help! Wat is de deur vies!!! Allemaal plakbandrestjes van tekeningen en werkjes die de afgelopen tijd daar gehangen hebben.
Daar moet ik nu echt wat aan doen! Normaal gesproken vallen dit soort dingen mij dus gewoon niet op! Wat erg!
Met spons en Dasty (zo heet dat gele schoonmaakspul van de W.ibra geloof ik) aan de poets en de boen. En met de nagels peuteren. Wel een half uur duurde het voordat de deur weer helemaal schoon was! Maar ik ben trots op mijn deur! (hoe dom klinkt dat...)


Zie je het verschil?

En toen deed ik ook nog de schoorsteenmantel! Ik overtref mezelf vandaag, haha...


En gisteren leerde ik dat dit dus een "magneetplek" is. (Dankjewel, Marielle)
Over magneetplekken gesproken; snel even de bovenkant van de vaatwassercontroleren... pffff, maar 2 kleine dingetjes, hup, opgeruimd...

Tot morgen.

5 opmerkingen:

 1. haha......juf Marièlle en haar magneet...
  Nou lieve Aafke, troost je, hier in huis zijn wel honder magneten. En niet alleen van mij, ook man en kinderen zijn erg "plakkerig" wat dat aangaat. Ik moet mijn klusje van vandaag nog doen, al heb ik boven wel al een tafel omgedraaid waardoor ik meer ruimte in mijn werkkamer heb en heb ik alles wat ik gisteren via de lokale facebook-marktplaats heb verkocht of geruild en wat vandaag de deur uitgaat vast naar beneden gebracht...Maar toch ga ik straks denk ik boven nog een klein dingetje aanpakken, als is het maar omdat het zo heerlijk voelt na afloop :-)

  Enne....ja Aafke, het resultaat van je deur is zeker te zien, hij glimt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer veel gedaan! Super!
  Eens even kijken wat ik vandaag ga doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niets erg aan hoor. Ik recycl ze ook hoor. Dat vind ik juist leuk.

  En ja magneetplek kun je het ook noemen ja. Ik zeg altijd kleefplek, want voor ik het weet plakt er al weer iets vast aan dat oppervlak. Als of dat oppervlak niet leeg wilt zijn hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt wel of ik mijn eigen huis zie. Ik heb ook zulke deuren, ha! En die magneetplekken? Daar heb ik er heel veel van. Wel een leuk woord trouwens :-) dikke pluim voor jou. Je bent lekker bezig zou mijn zoon zeggen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen