woensdag 1 februari 2017

nieuwe start

Hallo lieve mensen,
Zijn er nog vroegere lezers die weer nieuwe berichtjes willen lezen?
Ik ben nl van plan om dit blog weer nieuw leven in te blazen.
Waarom?
Ten eerste omdat het weer hard nodig is.
Langzamerhand slopen er weer steeds meer spullen mijn huis binnen.
Ten tweede omdat ik me weer meer bewust wil worden van mijn uitgavenpatroon en alleen wil kopen als ik iets echt nodig heb.
Ten derde omdat er deze week eindelijk begonnen is met mijn nieuwe toekomstige huurhuis hier aan de overkant van de straat! Dat betekend dat ik nu toch echt binnen een jaar ga verhuizen!!!
Ten vierde omdat mijn leventje behoorlijk is veranderd omdat ik sinds een halfjaar een man in huis heb.... Nee, schrik niet, geen verkering, maar ik ben sinds een half jaar een hele trotse pleegmama! En er woont een heel lief klein mannetje bij me die 8 maanden was toen hij hier kwam en nu bijna 15 maanden is. Een hele verandering in mijn leven, wat heel veel liefde en plezier met zich meebrengt, maar ook veel verantwoordelijkheid en aanpassing en vreemde ogen die meekijken. Het is zo'n voorrecht om weer voor een klein kindje te mogen zorgen, al voel ik af en toe wel dat ik een alleenstaande en oudere moeder ben.

Ik wil over mijn leventje heel graag van alles vertellen en laten zien. En ook voor mezelf opschrijven/typen om te kunnen onthouden en teruglezen wat er allemaal gebeurt. En om op een rijtje te krijgen wat er allemaal gedaan moet worden en geregeld moet worden, voordat ik verhuist ben en alles weer op z'n plaats is. Ik heb er heel veel zin in! Het zal dus niet meer alleen over kastjes en planken opruimen gaan, maar over alles wat er het komende jaar gebeurt. En tegelijk ook over de dingen die me ontspannen, zoals handwerken en wandelen. En (hopelijk) over afvallen, want ja, beste mensen, afgelopen november was ik gedurende 1 dag 25 kilo afgevallen!!! Ja echt! 25 kilo! Als dat geen grote opruiming is! Helaas is er sinds november weer 5 kilo bijgekomen, maar ik ga er weer mee aan de slag! Het grootste resultaat heb ik bereikt door veel te wandelen. En de bedoeling is om met een vriendin binnenkort te beginnen aan het Pieterpad.

Dus heel wat onderwerpen om over te bloggen!
Tot snel,
liefs, Aafke

3 opmerkingen:

  1. Ik ben er nog! Leuk dat je ons hebt bijgepraat. Ik kijk - en ruim - met je mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie nu dat je er weer bent Aafke, ik ga je weer volgen hoor. Gezellig. Gefeliciteerd met je pleegzoon, wat zal dat heerlijk zijn 😘

    BeantwoordenVerwijderen