woensdag 28 maart 2012

28 maart, klus 105, 106, 107, 108, tuinklussen

De afgelopen dagen had ik helemaal geen zin in bloggen en computeren.
Ik voelde me een beetje down en daardoor was ik wat in mezelf gekeerd.
Gelukkig was het prachtig weer en ben ik heel veel buiten geweest en heb ik zeker wel wat klussen gedaan!
klus 105:
geen foto van vooraf, maar je weet vast nog wel hoe de schutting eruit zag. Alles stond vol met frambozentakken en bramenstruiken. Nu is het allerlaatste deel van de schutting ook schoon!


klus 106:
De volgende dag vond ik mezelf heel stoer. De droogmolen stond nl helemaal scheef en het gat in de grond was veel te wijd. Nu heb ik een niet gat in de grond geboord met de grondboor en de was kan weer buiten hangen.


klus 107:
De hele stapel takken die op het terras lag, heb ik verplaatst naar naast de compostbak.
En daarna heb ik een beginnetje gemaakt met het grasvrij maken van het terras, die in 2 jaar ongeveer helemaal volgegroeit was met lang gras en onkruid. Pffff.... wat een zwaar werk is dit.

Het begint zowaar ergens op te lijken!

klus 108:
Vandaag voor het eerst dit jaar het gras gemaaid.
Zo te zien mag er wel wat bemest worden, het gras ziet er nog niet zo mooi uit.
Maar de tuin begint ergens op te lijken.
Morgen verder met het terras...
8 opmerkingen:

 1. He lekker zo' n op geruimde tuin! En heerlijk was buiten drogen. Dat ruikt zo lekker. Je tuin is best groot en nu al paas klaar. Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed te merken dat je nog steeds aan het (op)ruimen bent. Je tuin vaart er wel bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha fijn dat je toch weer ons op de hoogte houd van al je opruimklussen. Sterke vrouw ben je door het zo lang vol te houden . Heel wat opgeruimd en huis -tuin- keuken en geest. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjee zeg, jij bent echt niet te stuiten! Goed hoor! En verder wel ook aan jezelf denken hoor. Dus ook soms proberen te genieten van de tuin die tot zover al lekker opgeruimd is. Met een boek of een haakwerkje misschien??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je laatste zin is precies mijn gedachten: wow het begint echt ergens op te lijken! Netjes :D goed hoor! (en ik heb je wel gemist hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig hoe je de dingen aanpakt.
  Een sterke vrouw ben je .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent superwoman! Geweldig! En het is helemaal niet erg om even wat rustig aan te doen met bloggen, wij blijven je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw... wat heb je keihard gewerkt, wat een groot verschil zeg. Je terras wordt lekker strak zo, maar inderdaad een zwaar karwei. Heerlijk hè, de was lekker buiten laten woeperen. Ik had ook even een pauze (iets langer dan geplant) en dat is helemaal niet erg, we komen vanzelf weer boven water toch?!

  BeantwoordenVerwijderen