vrijdag 9 maart 2012

9 maart, dag 90, allerleiDit noem je omgekeerd opruimen, oftewel het huis in halen ipv eruit werken.
Van Nicole, die ook druk aan het opruimen is (blog:kastjes-mandjes-doosjes)en die ik ook "ken" op twitter, heeft haar kaarten uitgezocht en had er een paar honderd (minstens, denk ik zo) over en heeft ze mij toegestuurd om te gebruiken voor mijn andere 365 project, nl elke dag een kaartje versturen.
Ik ben er dolblij mee en maak er graag plaats voor.

Verder had ik een hele drukke, vermoeiende werkdag en had ik echt geen tijd en puf om een klusje te doen.
Wel heb ik eindelijk de moeite genomen om mijn gegevens achter te laten bij het "bel me niet- register".
Dat is eigenlijk ook een opruimactie, toch?

En zojuist heb ik toch nog een mega-klus gedaan. Hou je vast!!!
Ik ben naar de opslag gereden, nadat ik de weekboodschappen gedaan heb, en ben 8 keer de grote ijzeren trap opgelopen en 8 keer met een zware doos vol boeken weer naar beneden...
DE LAATSTE 8 DOZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Er staat nu alleen nog een ontilbare grote televisie.

En nu ben ik kapot!

8 opmerkingen:

 1. Geweldig ! Dat van die laatste dozen dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat kan ik me voorstellen. Maar het zal je toch voldoenning geven dat je deze grote klus gedaan hebt. Schouder klopje voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig zeg, dat het einde in zicht is! Wat ga jij goed!! En... dat je nu even op bent, da´s niet zo gek. Lekker weekend vieren en dan volgende week nog even de laatste loodjes??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zeker goed! Dan kun je dat geld besparen (elke maand je 'huur' opzij leggen en je spaart ook nog een mooi bedrag op!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou... als dat inschrijven in het belmeniet register geen echte klus was, dan het versjouwen van die 8 dozen toch zeker wel.

  Wat ontzettend goed van je dat je daarmee de opslag (op tv na) helemaal leeg hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee hoor, het telt gewoon! 8 grote dozen klaarzetten met alle geschouw en gedoe - als dat geen klus is, dan weet ik het niet, hoor.

  En het omgekeerd opruimen... (duurde effe tot ik die snapte ☺), ik vindt het wel een leuke. Maar ja, het is niet de bedoeling om onze huizen kost wat kost leeg en steriel te krijgen, maar om de dingen die wij leuk en nuttig vinden een mooie eigen plek te geven. Ja, toch? En met je 365 dagen kaarten postcrossing project zal die stapel wel snel slinken ☺.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat je genoeg klussen voor een hele week hebt gedaan! Je bent een topper!
  En dat van die kaarten is alleen maar slim. Bovendien heb je ze niet je huis binnengehaald om spullen binnen te halen maar met een doel waar je concreet mee bezig bent, daar is niks mis mee vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen