dinsdag 6 maart 2012

6 maart, dag 87, babyhuisje

Achter mijn huis staat een tweepersoons babyhuisje.
Vanochtend was het zo heerlijk weer en de kindjes speelden buiten.
Ik zat rond te kijken en te bedenken wat voor klusje ik eens zou gaan doen.
En ik zag het babyhuisje.
Zanderig en stoffig na de hele winter.Wat is er veel zand door het gaas gewaaid...
Maar een sopdoek en glassex doen wonderen.


Matrasje van boven achter de kast vandaan gehaald. Bedje opgemaakt en tweelingmeisjes erin...
Muziekdoosje aan de stang tegen de bovenkant.Bij gebrek aan mutsjes doe ik maar een broekje op het hoofd.
En Lotje houdt de wacht.
Wat een heerlijk klusje was dit!
Hier krijg je energie van ipv dat het energie kost.


11 opmerkingen:

 1. Och, wat staat dat schattig! Ik wist niet eens dat zulke huisjes bestonden, is dat blond?? En ja, heerlijk hè energie krijgen van klusjes... Wie had dát nou ooit gedacht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je dat ik nog nooit van baby huisje heb gehoord. Ik zette altijd de kinderwagen buiten. Met gaas over de kap. Maar leuk dat jij er een hebt. Ik deed ook altijd de poort op slot je weet maar nooit. Dit was weer een goed klusje vandaag en er kon meteen gebruik van gemaakt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. uuh, een babyhuisje? Ik had geen idee wat ik me daar bij moest voorstellen...scroll; oohh, een huisje voor de poppen, wat schattig. scroll; oohhh, lijkt wel een gepimpt konijnenhok, wat grappig. reacties lezende...ben ik nou ook blond of ....??? Je bedoelt dat je in dit hokje écht de baby legt?
  *pauze*
  Eigenlijk GENIAAL!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist dat ze bestonden, werd vroeger veel gebruikt toch? Erg leuk zeg. Onze kids lagen ook altijd in kinderwagen met muggennet. Maar dit is ook superlief! Je zou er zo bij willen kruipen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Babyhuisjes zijn geweldig, ik gebruikte altijd de kinderwagen maar voor een kinderopvang is het dit al snel een betere uitkomst. Wat ik vooral geniaal vind aan dit plaatje zijn de broekjes op de koppies hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik meldde het vandaag al op Twitter, ik vind jouw babyhuisje echt super! En ik kan me zo goed voorstellen dat je er energie van krijgt, wat is er nou heerlijker dan te kunnen kijken naar twee van die hummels die heerlijk in de buitenlucht groot liggen te groeien....je wist al wat ik van jouw opvang vindt maar dit is weer zo'n bevestiging dat ik gelijk heb, je bent echt een leuke gastouder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben (niet meer) blond ;) maar had ook nog nooit zo een babyhuisje
  gezien!
  Die broekjes op de kopjes vind ik geniaal gevonden!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha wat geniaal! en super schattig! :D (en het deed me ook wel wat aan een konijnenhok denken ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohjah superleuk die babyhokjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Whoehahahaha, die broekspijpjes... ik lig te gieren op de bank, wat een pracht gezicht en snoezig. Wat liggen ze toch heerlijk gezellig naast elkaar, lekker ingepakt, poes als waakhond bovenop. Een heerlijk slaapplaatsje zo buiten.

  Ja... ik kan me voorstellen dat je van dit klusje hebt genoten en er energie van hebt gekregen. Prachtig babyhuisje trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach, wat schattig die twee meisjes daar in het baby huisje (Lutje potje ook wel toch?)! Je inspireert me, Akelein. Als ik bij je in de buurt had gewoond zou ik mijn dametjes met een goed gevoel bij jou achter laten!

  BeantwoordenVerwijderen