zaterdag 10 januari 2015

10 januari en 5/2015

De enige boodschap die ik nog nodig had voor dit weekend was een blok oude kaas van 4 euro.

Vanmiddag ben ik naar I.kea geweest. 4 dikke batterijen voor het wipstoeltje die muziek kan maken en zelf schommelen: 4,98 euro. En afsluitbare boterham/diepvrieszakken en een lepel-afdruipbak. Samen 3,28. Een hotdog voor 50 cent;-)

En in het kader van gevel/delen/ruilen kocht ik voor ex 3 scharen voor 99 cent.
Ik leende mijn auto uit aan een vriendin die tijdelijk zonder auto zit.
Vanavond ging ik met vrienden kaasfonduen, de restjes groente: tomaatjes, paprika, bloemkoolroosjes en champignons ga ik morgen gebruiken om een soepje van te maken. Ik merk dat ik er steeds meer op gespitst ben om niks weg te gooien.

Mijn klusje deed ik gisteren al. Er kwam gisteravond een aanstaand ouderpaar bij me kennismaken en over opvang voor hun toekomstige baby praten.Dus de woonkamer moest er tiptop uitzien. En dat lukt niet met deze kast:


Ik heb eerst die 2 roze bakken leeggehaald, daar zaten allemaal losse rommeltjes in. Die konden allemaal weg of ergens anders. Daarna heb ik alle tijdschriften uitgezocht. Een stapeltje bij het oud papier, een stapel Eva's op de weggeefhoek gezet.

En de rest pastte in de roze bakken. Dat scheelt een heel stuk en lijkt veel netter.
Alle boeken weer netjes gezet, al zal dat maandag wel weer voorbij zijn. En normaal is de stapel dekentjes veel groter, maar er zitten een heel aantal in de was.

Het resultaat is enorm!


Het gesprek liep trouwens heel positief, al gaan ze ook nog kijken bij een kinderdagverblijf. We hopen maar dat ze voor een gastouder gaan kiezen!1 opmerking:

 1. Hoi Aafke,
  Wat ziet die kast er dan weer heerlijk opgeruimd uit zeg. Dat heb je toch mooi maar weer even tussen de bedrijven door gedaan.
  Lekker hoor, kaasfondue, en die restjes krijgen ook weer een goede bestemming...
  Ik duim voor je, dat dat echtpaar voor jou gaat kiezen...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen