dinsdag 6 januari 2015

boodschappen 5 en 6 januari.

Vaak doe ik 's avonds na het eten boodschappen voor de volgende dag.
Gisteravond at ik alleen en maakte een blik erwtensoep warm. Lekker makkelijk na een eerste drukke werkdag na de kerstvakantie. Na het eten kocht ik een grote verpakking wc-papier, tampons en dropjes. Totaal 6,05 euro.
Dat valt me dan dus tegen he? Denk je eigenlijk niks nodig te hebben... en die dropjes waren natuurlijk niet noodzakelijk, maar wel die tijd van de maand he...
Vandaag hoef ik geen boodschappen te doen. Ik ben vanavond uitgenodigd om een pizza te komen eten, die hoef ik zelf niet te betalen. Dochter eet vanavond de restjes van zondag. Voor tussen de middag heb ik nog kerststol en in de vriezer heb ik ook nog 4 broden.

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk dat je weer begonnen bent, 'k las je blogs altijd met veel plezier! Wel herkenbaar, dat alles toch weer dichtslibt, opruimen blijft altijd doorgaan denk ik. Om het voor mezelf wat leuker te maken probeer ik altijd weer een nieuw schema uit als er een nieuw jaar begint. En per dag doe ik ook een la/kastje. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Wendy, ik ga m'n best weer doen! Het zit gewoon niet in mijn aard om het leuk te vinden, maar als het gedaan is en ik kijk om me heen in een nette kamer, dan voel ik me toch wel een stuk beter. Dus dat zou al motivatie genoeg moeten zijn... Jij ook succes!

   Verwijderen
 2. Mijn Ben is weer voor 2 weken naar zijn werk en dan eet ik heel veel eenpersoonsporties die na het koken direct in de vriezer zijn belandt. Heel gezond dus en precies genoeg, want afgemeten na het eten...haha...
  Ik heb zojuist mijn eerste stukje op mijn nieuwe blog gezet... je vind het rechts op mijn huidige blog...
  Enne succes verder hoor, ik volg je..
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vriezer is helaas niet zo groot, 2 laden, waar nu nog 4 broden inliggen. Maar zodra dat brood op is, ga ik ook meer kleine porties eten invriezen. Heel veel succes met je nieuwe blog, ik ben je eerste volger geworden!

   Verwijderen