zondag 1 maart 2015

24/2015

Heel voorzichtig ben ik begonnen met het project "lege kamer dochter".
Nou, leeg is die nog niet...
Wil je de afgetakelde kamer zien?

Haar bed, wat ik maar niet uit elkaar krijg (en ik wil er nog niet aan denken hoe die op haar nieuwe kamer weer in elkaar moet...), met daarnaast een campingbedje, die daar straks een vaste plaats krijgt. Erboven zie je de bovenste helft van een ingebouwd stapelbed, nog van de vorige bewoners, maar altijd handig!


2 boekenplankjes die ook niet leeg zijn, geen idee wat ik aantref...


Die grote, oude tv wordt als het goed is volgende week opgehaald door iemand die m ook voor mij de trap af draagt.


De spiegel gaat waarschijnlijk ook nog naar Groningen, maar die muur heeft wel een likje verf nodig, hier kan ik toch niet nog 2 jaar tegenaan kijken...


En dit is de inbouwkast, nog vol met spullen die ze niet heeft meegenomen/wil meenemen.

Hier ga ik mee beginnen:

Allereerst een heleboel meidenboeken!
Die mogen voorlopig naar de dochter van mijn vriendin, die nu de juiste leeftijd heeft voor deze boeken. Als zij alles uit heeft, bedenk ik wel een definitieve plek, of doe ze alsnog weg, of dochter mag zich er dan over ontfermen.


Deze doos vol verzamel ik voor dochter, hierover moet ze de komende week beslissen en kiezen voor weggooien of meenemen. En anders kies ik voor haar;-P

En dan haal ik nog de een na onderste plank van de kast leeg, foto zie hierboven. De grote oranje beslagkom was ik al heel lang kwijt, geen idee wat die in haar kast doet...

En het roze krat zit vol met oude middelbare school spullen, papieren, werkstukken, schriften enz. Die moet ook de komende week door haar uitgezocht, weggedaan of meegenomen worden!

En tenslotte neem ik deze vaas,met kunstbloemen, die nu op mijn slaapkamer staat, mee naar dochter als ik daar vanmiddag heen ga. Zij wil die graag en ik ben m kwijt uit mijn huis.


Nu ben ik best een poosje bezig geweest en heb amper het gevoel dat er iets gedaan is.
Hopelijk zijn alle actiepunten volgende week ook echt gedaan!

1 opmerking:

 1. Nou, je hebt echt wel een heleboel gedaan, al is het maar een plan opgesteld van wat weg kan, waar nog even over gedacht mag worden en wat echt weg moet.. en gaat...!
  Denk je hier ook aan je spark of joy...?
  Fijne middag en avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen