maandag 23 maart 2015

39/2015

De plank in de boekenkast met tuin- en kookboeken.Zóveel lag er alleen al bovenop! De knutselspullen gaan eerst allemaal bij elkaar om later uit te zoeken. Een deel aan losse papiertjes gaat weg en de kinderbijbel blijft.


Deze stapel tuinboeken wil ik aan mijn buurvrouw geven. Zij heeft een grote moestuin en is ook altijd met kruiden bezig. Als zij ze niet wil zet ik ze op de verkoopsite van ons dorp en anders gaan ze naar de kringloop.

Al deze boeken mogen ook weg. Recepten haal ik altijd van internet en in de tuin werk ik nooit volgens strakke tuinplannen. Ik doe meestal maar wat en ben eigenlijk zowiezo niet van plan om veel moestuinachtigs te gaan doen dit jaar. En kom ik vragen tegen, dan vraag ik het mijn oude buurman met 50 jaar moestuinervaring, of ik google het of stel de vraag op facebook.
Wat een inzicht he?
Ik leer het nog wel... Ooit...

Dit kleine beetje mag blijven. Ik ben tevreden en hou me de rest van de dag bezig met het proberen te verkopen. Maar ik ga er ook niet al te veel tijd in steken, dat is het me niet waard.

P.S. Ik heb al 1 boek verkocht voor 3 euro. Het is ook al opgehaald en er zit dus 3 euro bij in mijn spaarpotje.

3 opmerkingen:

 1. Oh, wow, wat een verschil! Knap dat je van zoveel afstand kunt doen! En fijn dat het dan ook nog weer wat oplevert :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je verschrikkelijk goed bezig!!!!!
  SUPER! Ben trots op je :) :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! dat knapt op!
  Wat een ruimte in die kast.

  BeantwoordenVerwijderen