vrijdag 10 april 2015

50/2015

Even wèinig tijd voor extra klussen, druk met werken en 's avonds te moe. Gisteren kwam het eerste gastkindje om 6.30 uur en vertrok de laatste om 18.15.
Daarna nog koken, de dieren verzorgen, eten en opruimen.
Maar tussen de bedrijven door gaf ik wel het aanrecht extra aandacht. De linkerkant van het aanrecht staat altijd vol met potjes en bakjes en dingetjes en vaasjes en prulletjes. Opeens "zag" ik wat er allemaal stond. Ken je dat? Dat opeens je ogen open gaan? Spullen die al maanden plaats innemen zonder op te vallen en dat je opeens denkt: "Waarom staat dat op deze plek en wat moet ik er mee". Echt! Bijna alles ging weg! Helaas ben ik vergeten er een foto van te maken, zo plotseling kwam dat inzicht. Nu heb ik een bijna-leeg aanrecht en kreeg het gasfornuis ook een extra schoonmaakbeurt! En de vuilniszak is halfvol.

1 opmerking:

  1. Oh heel herkenbaar de aanrecht is hier een plek die ik wekelijks moet opruimen. De kinderen komen binnen en gooien hun tekeningen erop, papa doet er nog een worp bij en voor je het weet ligt er van alles wat er niet hoort....
    Goed bezig in ieder geval!! Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen