maandag 20 april 2015

even een tussendoorberichtje

Een paar dagen geen klussen gedaan. Pa en ma waren 50 jaar getrouwd. Pa wordt 75.
Met hun kinderen was het al gevierd, maar afgelopen weekend werd er een groot feest gegeven voor hun broers, zussen, vrienden, kennissen en kerkgenoten. Ik logeerde een paar dagen bij hen om te helpen met alles.
En sinds vorige week heb ik al kiespijn, wat steeds erger werd. Het verpestte mijn weekend ook behoorlijk. Ik hield me staande met ibuprofen. Maar gelukkig kon ik gisteren terecht bij de tandarts. Daar kreeg ik een wortelkanaalbehandeling waar je U tegen zegt. Met afgelopen nacht en vanmorgen nog flink wat napijn...
Vandaag is het de hoogste tijd om voor het eerst sinds vrijdag weer wat huishoudelijks te doen. Dus alle platte vlakken en kleef/magneetplekken weer te ontdoen van overbodige spullen. Mijn to-do lijstje voor vandaag is: aanrecht leeg en schoon, bovenkant vaatwasser, eettafel, tv/boekenkast en commode. Plus de was buiten drogen. En natuurlijk mijn werk: vandaag 3 lieve, kleine kindjes.

2 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je bij je ouders kon logeren om zo samen een groot feest te hebben.
  Maar ja, als je dan kiespijn hebt......brrrr. Gelukkig kon je bij de tandarts terecht en is het leed weer geleden? Nu aan het werk en ja lekker de was buiten. De mijne heb ik ook net opgehangen en het is zo lekker weer buiten. Heb echter binnen de nodige dingen te doen.
  Gisteren de planten die ik overwinter weer buiten gezet en nu de plek waar ze binnen stonden schoon maken/op ruimen.
  En ik zag een (klein)kind-handje op een van de glazen deuren. LIEF!
  Jij veel werkplezier vandaag.

  Gr. Tiny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het mooie jubileum van je ouders! Wat een rijkdom! Miste je al, haal altijd inspiratie uit je stukje om zelf ook weer beet te pakken! Hoop dat je pijn snel weg is!

  Groetjes,
  Mina

  BeantwoordenVerwijderen