maandag 6 april 2015

Pasen, consuminderen.

Hebben jullie fijne Paasdagen gehad? Ik wel!
Voor het eerst heb ik me niet laten meeslepen door de commercie!
(wel mede doordat ik er geen budget voor had) Maar ik vond het heerlijk!
Geen Paasversiering in huis. Dan hoef ik dat dus ook niet op te ruimen...
Vorige week een hele drukke week gehad met de viering van het 50-jarig huwelijk van mijn ouders. Daar ook iedereen van de familie gezien en gesproken, en ik voelde niet de behoefte om met Pasen weer ze op te zoeken.
Gistermorgen ben ik naar de kerk geweest voor een prachtige Paasdienst, waar voor mij de Echte Paasbetekenis naar voren kwam! Na de dienst kon je koffiedrinken en ik kwam heel blij en tevreden thuis.
Het was prachtig weer en ik genoot buiten op mijn bankje van de zon en de huisdieren.
Gisteravond ging ik naar dochters kamer, zij nodigde me uit om te komen eten. De beide zoons kwamen ook en we hadden het heel gezellig! Dochter kan heerlijk koken, dat is haar hobby!
Vanmorgen uitgeslapen, een vriendin op bezoek gehad, samen plannetjes gemaakt over haken en over een kippenren bouwen;-) Ja, ik weet het, hele verschillende dingen.
Ik heb 2 dienbladen vol met bakjes gevuld met aarde en daarin sla, pompoenen en courgettes gezaaid.Ik hoop dat het lukt om een filmpje op mijn blog te zetten. Zo lief, die Coosje!

En nog één van Daantje en de kippen Jop en Saar. Ik voelde me net zo tevreden als Daan. Kon ik maar zo spinnen...

De zon scheen, ik kon buiten zijn, ik heb zitten breien en bovendien geen cent uitgegeven. Mijn mini-paasvakantie is geslaagd. Morgen weer werken! En verder met opruimen.

3 opmerkingen:

 1. En dat had je ook verdiend!! Na zo hard werken is het fijn gewoon eens lekker te zitten en je te laten verwennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij kun je er nu weer even tegenaan.
  Hopelijk heb je een goede oogst met je plantjes.
  TIP: Zet de plantjes als ze verspeend moeten worden: één voor één in een closetrolletje. Kan zo de grond in. Werkt perfect.

  Gr. ,
  Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  BeantwoordenVerwijderen