dinsdag 12 mei 2015

64/2015

Er hangen altijd -tig tasjes aan de kapstok. Nu moet ik zeggen dat het me deze ronde echt nog best meeviel. Toch een resultaat na vorige kapstokopruimrondes...?
Het zijn er 8, en helemaal niet volgepropt.
Deze tas vind ik eigenlijk nog steeds mooi! En ik word er ook blij van! Maar ik gebruik m nooit meer. En ik heb nog heel veel andere tassen. Dus ja, wat doe je dan... Ik zette 'm op prikbord zuidlaren en binnen 5 minuten was ie verkocht. Achteraf had ik misschien wel meer geld kunnen vragen, maar met deze 10 euro ben ik ook zeer tevreden. En de mevrouw die 'm kocht, bleek ik te kennen van de zwangerschapsgym 25 jaar geleden...
Een supermarkttasje met alleen maar troepjes, kan ik z'n geheel weg...
Het rose tasje gaat in de zwarte tas. Daar kunnen dan nog meer dingen bij en dan naar de kringloop.
Deze spulletjes zaten in het rose tasje. Het blokje blijft, de rest mag weg.
Hiermee kan ik nog wel iets met de oppaskindjes, ik denk aan een vaderdagkadootje...
Een haaktasje met een werkje die nog "even" afgemaakt moet worden. Die gaat eerst naar boven naar z'n soortgenoten die ook alleen nog even afgemaakt moeten worden.
En dan de laatste, die kreeg ik 2 jaar geleden van vriendinnen op mijn verjaardag. Ik ben er erg aan gehecht en gebruik 'm zeer regelmatig. Vaak mag ie mee naar de kerk... Deze blijft als enige tas aan de kapstok hangen!

6 opmerkingen:

 1. Wat word ik. Altijd blij van jou opruim acties zeg! Onvoorstelbaar hoeveel jij weg doet! Je hebt een flinke schouder klop verdient! Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'k Heb zelf ook veel tassen, ze staan nu op marktplaats, maar heb helemaal geen reacties, misschien moet ik ze ook maar gewoon weg doen... of toch nog even geduld hebben? Sommige dingen vind ik wel lastig... knap van je hoe je steeds bezig bent en blijft! Vorige week had ik een beetje een dip, al zo lang bezig en voor m'n gevoel weinig resultaat. Maar deze week pak ik de draad weer op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig weer! Vind het knap hoe je je jezelf blijft motiveren! Ik heb echt moeite met opruimen en dat is wel te zien in mijn huis, maar na het lezen van je blog denk ik hup in de benen en go!

  Dus dank je wel weer!

  Gr.
  MIna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf het knap vinden hoe "gemakkelijk" je dingen weg doet.
  Vooral die foto's die je elke keer maakt, echt super om zo te volgen.
  Het is dan ook echt zichtbaar wat je doet. Mooi hoor!
  En dan ga ik hier maar weer eens aan de gang om een logeerkamer voor elkaar te krijgen. De tijdklok staat op een uur en langer ga ik er niet mee bezig, dan is het weer tijd voor andere zaken en meer puf kan ik ook niet opbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, dit waren mijn woorden.
   Gr. Tiny.

   Verwijderen