maandag 18 mei 2015

70/2015

Een (te) donkere foto van wat ik vanmorgen opruimde:
De rode fauteuil op de foto stond er al, maar dan met aan weerszijden een tafeltje. Die beide tafeltjes zijn weg, 1 naar boven en 1 voor de kringloop. En in plaats daarvan heb ik er nu een ouderwets nachtkastje staan van donker hout met een (marmeren?) tegel erop. Deze neemt veel minder plaats in , is minder diep en ik kan er ook nog eens de afstandbedieningen en tijdschriften in kwijt, ipv los op een tafeltje. Ziet er een stuk beter uit! En misschien ga ik het kastje binnenkort nog pimpen, maar daar moet ik eerst even goed over nadenken. Verder heb ik beide ramen van binnen en van buiten gewassen en ook de ramen, lijsten en platen van en naast de voordeur


Zo zie je het kastje beter.


Deze 2 tafeltjes gaan dus weg.

6 opmerkingen:

 1. Wij hadden hier eerst ook een salontafel zonder 'plankje' eronder. Vond ik maar lastig, nu weer een lacktafeltje met een plank er onder, kunnen daar alle spullen op zodat het oppervlakte leeg blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er goed uit zeg. echt mooi zo!!!
  Leuk!! Kastje pimpen :) :) :)
  Maar zo missie ook mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het witte dienbladtafeltje is inmiddels al weg, daar was de dochter van mijn vriendin erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, dat ziet er allemaal netjes uit! Mooi hoor.
  Zo'n kastje heb ik ook, is het oude nachtkastje van mijn oma.
  Vroeger stond daar de pispot in.
  Wij hebben het kaal geschuurd en toen gelakt. We houden van het hout op zijn natuurlijkst en dan komt de nerf zo mooi uit, en niet geverfd .
  Mooie pioenrozen (echte?) heb je in de vaas staan.

  Gr. Tiny.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Tiny, die rozen zijn echt! Ik kreeg ze van een gastkindje, en ze staan al ruim een week. Prachtig he? Degene waar ik het kastje van heb, vertelde inderdaad dat daar de pispot in stond. Grappig hoor.

   Verwijderen
  2. Pioenrozen zijn echt prachtig.
   Vorig jaar een jonge plant gekocht en nu....... zitten er twee knoppen in.
   Ja, ik weet nog wel dat opa en oma (pake en beppe) daar de pispot in hadden staan. En boven het kastje hing een mooi geborduurd "het Onze Vader" . Ach die verleden tijden. Het kastje was ooit wit geverfd en dat vonden wij dus echt niet mooi. Zo heb ik ook nog een heel oude "meidenkast" en daar zat een kleur op, nu dat wil je niet weten. En nu mooi blank gelakt.
   Ik las ook nog dat je nog weer textiel hebt weggedaan. Goed joh!
   Gr. Tiny.

   Verwijderen