zaterdag 2 mei 2015

schuurberichtje

Deze rare gedachtenkronkel van mij wil ik even met jullie delen: Vanmorgen (nou je, het was al half 12) stond ik met opgestroopte mouwen, zeer strijdlustig klaar om een grote aanval op de rommel in de schuur te doen! En toen deed mijn fototoestel (van de telefoon) het niet; opslagruimte vol. Geen idee hoe ik die leeg krijg, er klopt iets niet aan, want alle foto's heb ik al overgeplaatst naar dropbox. Maar dat terzijde... toen ik ontdekte dat ik geen foto's kon maken, was mijn eerste gedachte dat ik vandaag dus ook niet aan de schuur kon beginnen/verdergaan... Hoe gek ben ik!!!
Gelukkig kwam ik weer bij zinnen en ben ik toch maar begonnen. Met pen en papier bij de hand om jullie te kunnen vertellen wat er allemaal weg gaat. Ik kan je beloven dat ik goed op weg ben, en dat ik nu snel weer verder ga. Vanavond horen jullie meer van me... Doei!

2 opmerkingen:

 1. Soms is het nodig om je filmrol, waar alle foto's in staan ook nog eens apart te verwijderen, dan creeer je ruimte in het geheugen van de telefoon en kan je omdat je ze in Dropbox hebt gezet daar terug zien.
  Succes met opruimen en vooral goed dat je je niet door dit probleem van je taak hebt laten afbrengen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het idee, omdat je fototoestel het niet doet, niet te gaan opruimen.
  Goed dat je doorgepakt hebt.

  Gr.
  Tiny.

  BeantwoordenVerwijderen