maandag 16 januari 2012

16 januari, dag 42, deel 2


13 dozen en doosjes met oud papier aan de straat gezet!
13 dozen en doosjes minder in de schuur!!!

11 opmerkingen:

 1. Zo die ben je lekker kwijt!! Ruimte Rust en Regelmaat. (reinheid)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een luxe dat ze dat aan de deur op komen halen :-)
  Maar dat heb je natuurlijk ook wel verdiend na al dat harde werken èn het motiveren van anderen. Zonder jouw zou mijn huis lang niet zo netjes zijn als nu en daar ben ik je echt oprecht dankbaar voor!

  (Niet dat ik te klagen heb hoor, bij ons staat de papierbak op de hoek van de straat en de kinderen hebben tot taak het papier naar de bak te brengen....hahaha....maar voor de deur ophalen is helemaal superdeluxe)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooooooooooooo, das een mooi resultaat!! Applaus!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een opluchting! En wat een verschillen in het "oud-papier-beleid". Bij ons staat achter het huis een blauwe bak, en die wordt een keer per maand geleegd. En waar ik anders nog oud papier zou kunnen brengen... ik zou het niet weten. Maar onze blauwe bak is nu zo vol, dat ik dat onderhand toch maar eens uit moet gaan zoeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even een reactie op jouw reactie, ik vind het superjammer dat we zo ver uit elkaar wonen, anders zou ik vast eens aan komen schuiven bij jou en ben jij natuurlijk ook hier van harte welkom aan de eettafel :-)
  Het is niet eens zozeer een keukentafel, wij hebben beneden een open keuken met in het verlengde daarvan de eettafel. En dan een hoek in de kamer waar de zitkamer is. Dus vanaf de eettafel kan ik naar de zitkamer en de keuken kijken maar vanaf de keuken niet naar de zitkamer en van de zitkamer niet naar de keuken (lekker duidelijk hè?)
  Maar goed, blijft staan dat mocht je ooit in de buurt zijn je me dat zeker moet laten weten, het lijkt me heel gezellig te meeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, wauw, dat ruimt lekker op!
  Zover ben ik nog niet met "oud" papier uitzoeken, maar het motiveerd me wel om zoveel mogelijk uit huis te werken, zodat het volgende week weg kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow, dat is een hele berg die je ineens kwijt bent. Wij kunnen elke woensdagmiddag en zaterdagmorgen het oud papier wegbrengen naar een plek in het dorp waar dan een container open is.
  Ik probeer dit trouw elke week te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoooo, je schuurfundering veert op!! Je hebt daar in die dozen toch een m3 papier! Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen