maandag 23 januari 2012

23 januari, dag 47, gootsteenkastje

Het allerlaatste keukenkastje!
Niet voor niks voor het laatst bewaard;-(


Alles ligt er maar wat ingepropt en eigenlijk weet ik niet eens meer wát er in zit...


Nou, dit dus...


Het blauwe mandje is van ellende uit elkaar gevallen en wordt voorlopig vervangen door een doosje met daarin de raamwasspullen, waaronder 3! trekkers! (nu nog gaan gebruiken;-)


Dit hoort er allemaal niet in en gaat naar de schuur, de badkamer of de auto.


En dit is het kastje nu! Nog wel vol, maar niet meer in 3 lagen op en door elkaar!


En 1 minuut later is het aanrecht weer leeg en schoon!
Hoera!

5 opmerkingen:

 1. En nu is je hele keuken netjes!!! Jippie!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En het voordeel is dat je nu weer weet je in huis hebt dus wellicht dat er de komende tijd door die dingen te gebruiken nog wel meer ruimte komt. Bij ons werkt het wel zo, in sommige kastjes komt echt steeds meer ruimte omdat alle dubbele dingen nu worden opgemaakt, zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je héle keuken is gedaan, super zeg!!! En die raamtrekkers... tja.... dat is ook niet mijn favoriete apparaat om te gebruiken. Dat is ècht zo'n klusje daar moet ik met mijn oren naartoe gesleept worden en het liefst al afgesproken, want dan vind ik dat ik het niet kan maken om het niet te doen... erg hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit was echt zo'n kastje waar je van alles van een eind in gooit! Nu is het tenminste weer netjes! Fijn dat je keuken klaar is: geeft vast een supergoed gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wellicht een tip, weet niet of je in de douche een trekker hebt, wij dus wel trekken de douche altijd even droog na het douchen, scheelt in de kalkaanslag en je krijgt minder vocht in huis, waardoor je huis makkelijker warm te stoken is. En ik hoef hem zo minder vaak grondig schoon te maken.

  BeantwoordenVerwijderen