donderdag 5 januari 2012

5 januari, dag 33, rest keukenkastje 1


Dit is het aanzicht van ongeveer al mijn keukenkastjes. 3 rijen dik, helemaal vol, en owee, als ik iets achter uit het kastje nodig heb...

Alles er maar uit en een sopje over de planken. De planken stonden zó vol, dat er zelfs geen plek voor vuil was...;-)Voor jullie plezier laat ik een paar kleine details zien, hihi
2 bussen zoetstof worden samen 1 bus...


een grote pot poedermelk, met op de bodem nog net een uitgedroogd klontje... Mag weg! Toch?


4 bussen poedersuiker, de volste mag blijven, de rest gooi ik weg.


Een halve zak pinda's en een halve zak paaseitjes. Hoe lang zullen die er al liggen? Wanneer was het pasen? Ik gooi allebei weg.


2 potten schenkstroop, die ik nooit gebruik, de volle hou ik, de andere gooi ik weg, is al minstens een jaar oud, ook al is de tht-datum nog niet voorbij.


Dit is het eerste schrikmomentje! Wat een voorraad thee. Voorlopig geen nieuwe thee meer kopen, eerst dit opmaken. Ik ga het niet weggooien, dus langzamerhand zal de kast nog leger worden. (hoop ik)


En dit is het tweede schrikmoment! Cappucino-zakjes... Belachelijk veel! Terwijl ik bijna alleen maar senseo drink. Dit komt uit kerstpakketten van minstens 3 jaar en van 4 personen in ons huishouden.
Dus, als je bij mij iets wilt komen drinken, dan ben je van harte welkom!
Je mag kiezen uit thee of cappucino!Ondanks dat er een halve vuilniszak vol weggaat, is het kastje nog steeds vol! Maar niet meer 3 rijen dik...

Zo, en nu heb ik wel een cappucinootje verdiend! Of zal ik een kopje thee drinken... maar welke soort thee... aaaarrrghhh....

11 opmerkingen:

 1. Hahaha, had Jootje Styling toch gelijk. Lekker zo'n chemisch bakje cappuccino?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha, ik zou ienemienemutten aanraden, kom je er vanzelf uit.

  Ook al vind je je kastje nog vol, ze worden vanzelf leger, je koopt voorlopig geen poedersuiker, thee en cappucino meer en weet wat je in huis hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps, ik heb (verdeeld over minstens twee kastjes) ook zo'n voorraad thee. En de cappuccino, die wij ook niet drinken, heb ik laatst weggegeven!
  Gaat hartstikke goed met opruimen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou eerst een kopje thee nemen en dan een cappuccino om lekker mee af te sluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Genieten van een welverdiende cappuccino en vanavond lekker met grote pot thee op de bank, haken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga voor de thee, ik ben echt een verpeste cappucino drinker die alleen maar versgemaakte van melk wil.... (erg hè?)

  Maar je kastje ziet er tiptop uit. Mijn keukenkasten komen nog aan bod, nadat we eerst een week of wat elke dag iets eten met minimaal 1 ingredient dat al in huis is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geef mij maar een cappucino! Lust ik wel. Goede opruim tip weer. We kunnen weer aan de slag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'k Heb net de koffie op... maar het lijkt me best gezellig, een bakkie bij jou doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die voorraad thee komt me bekend voor. Maar wat ruimt het weer lekker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed bezig! Doe mij maar een cappucino haha. Ga zo door je inspireert mij in elk geval heel erg. Na de vakantie kom ik in actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. LOL, zo'n voorraad thee heb ik ook en gisteren bij de AH bonusaanbiedingen ook weer (schrik niet) 12 pakjes thee gekocht (don't ask). Vanmorgen besloten daarvan 6 pakjes mee naar kantoor te nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen