zondag 8 januari 2012

aanvulling op gisteren.

Toen ik gisteren klaar was met mijn klusje en het op het blog gezet had en later de reacties las over het verkopen van boeken via Bol.com, heb ik zitten nadenken.
Als ik kijk naar de hoeveelheid werk die ik er van heb, en wat het zou opbrengen, en dan denk aan de tijd die ik kwijt ben, maar ook aan de ruimte die het blijft innemen...
En als ik dan denk aan al die dozen boeken die in de opslag staan en die in de loop van dit jaar ook in mijn huis een plekje moeten vinden. Of weg moeten, dan vraag ik me af of het wel slim is om ze te verkopen via Bol of marktplaats.
Dus ben ik vanmorgen met een doosje naar boven gegaan en ben nog eens kritisch de boekenplank bijlangs gegaan.
En dit is het resultaat:
Eerst de foto van gisteren ná het opruimen:


En nu de foto ná vanmorgen:


En de rest zit in een doos en gaat woensdag naar de kringloop, tenzij iemand anders ze voor woensdag hier weg haalt.

6 opmerkingen:

 1. Hier ook al weer twee dozen in de gang klaar voor de kringloop. Gewone boekenkast heb ik nog niet gehad, wel crea boeken kast.
  Hoe voelt het? Zo'n lege kast?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed van je! Verkopen levert je werk op en dan blijft het liggen omdat het niet verkocht wordt en blijft het toch bij je wonen, terwijl je dat niet wilt. Vraag me maar niet hoe ik dit weet... ;) Dit is een hele goede oplossing!
  *schouderklopje* voor jou!

  Veel liefs, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed zo....ik was het ook een keer van plan om overbodige boeken te verkopen, maar pfff, al dat werk!!! We hebben toen zeker 200 boeken naar de kringloop gebracht, wat een opluchting!!!
  Je bent hartstikke goed bezig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat goed zeg om die boeken uit te zoeken en hups weg te doen. Ik heb ook heel wat boeken overal opgestapeld staan... zou héél wat ruimte schelen... misschien ook eens uitzoeken... oef... wel moeilijk denk ik... maar al die ruimte lijkt me ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn besluiten waar je wat aan hebt. Ook op dit punt ga ik je voorbeeld volgen. Geen gedoe met Marktplaats of Bol-punt-com (waar je al helemaal nauwelijks iets aan overhoudt), maar weg, weg, weg. Ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kloink... (geluid van mond die openvalt waarbij kin toetsenbord raakt)
  Wow.
  Verder geen commentaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen