zondag 29 januari 2012

28 januari, dag 52, boekenkast slaapkamer

Ik schrijf dit blog pas op zondag, maar gisteren heb ik het plankje in de boekenkast gedaan.
Gisteravond was ik alleen thuis en heb de hele avond zitten niksen, beetje tv kijken, wat kaarten verstuurd, beetje laptoppen, beetje unheimisch...
Niet eens gehaakt... en dat wil wat zeggen.
Maar na een lange nachtrust geniet ik nu van het alleen in huis zijn!
Oké, terug naar gisteren...
Omdat ik in het weekend geen kleine kindjes om me heen heb, probeer ik dan boven een klusje te doen. Nu dus een vervolg in de boekenkast op mijn slaapkamer.

Deze plank:


*Schaam* Maar zie je wel hoe netjes de plank er boven nog steeds is? En die deed ik op dag 32 al...


Eerst alles eruit op mijn bed, en de plank schoonmaken.


Er komen weer een aantal sieraden tevoorschijn, die doe ik in de potjes op 1 plank erboven...


Hier zitten nog meer sieraden in, die ooit uitgezocht gaan worden...


Dit mag in de doos met knutselspullen, die inmiddels ook behoorlijk uitpuilt. Die doos moet binnenkort weer gesorteerd worden en verdeeld worden over 2 dozen...
Zo blijf je bezig, dus!


Allemaal rollen inpakpapier voor sint en kerst, die gaan naar de beneden in de meterkast, waar nog meer rollen kadopapier in staan.


Doosjes thee uit Turkije en 2 boekjes mogen in de kringloopdoos.


De bollen wol gaan bij de wolvoorraad en de kleine frutseltjes stop ik in het gebreide tasje en hang ik voor de sier aan de boekenkast. Ik kan het nog niet wegdoen.Het geurkaarsje gaat naar beneden en brand inmiddels, en het boek mag op de bovenste plank van de boekenkast. Een prachtig boek die ik vast nog een keer wil herlezen.


Hoera! Klaar! Voorlopig vind ik het zo heel mooi en rustig staan, maar als er weer dozen uit de opslag komen, zullen er boeken in komen te staan.

4 opmerkingen:

 1. Goed gedaan hoor! Als die kast straks helemaal klaar is zul je er vast veel beter slapen denk ik zo!

  Bij mij begint het inmiddels behoorlijk te kriebelen, ik heb zoveel plannen maar hoewel mijn vinger wel ietsje beter lijkt te gaan en ik de hoop heb dat hij toch niet gebroken is zit een klus er nog niet in....grrr....maar goed, vandaag heb ik de explosie in de woonkamer met 1 hand opgeruimd met hulp van de rest van de familie hier en ik ben al helemaal gaar...nog ff geduld dus (niet mijn sterkste kant). En tot die tijd doe ik vast inspiratie op bij jou en de anderen, ik heb drie boekenkasten op mijn slaapkamer dus heb nog wat voor de boeg...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toevallig deze week ook een plank in de tijdelijke boekenkast leeg gemaakt en nog niet gevuld, er moeten nog boeken van boven komen en de boeken op de andere planken moeten nog beter gesorteerd worden. Dus het is heel fijn zo'n plank waar even plaats is.

  Heb je het kaarsje weleens gebruikt voor massage? Wordt het niet vreselijk warm of valt het wel mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je plankje erboven blijft inderdaad nog steeds netjes. Je hebt wel weer een overvol plankje aangepakt zeg en eigenlijk heeft elk dingetje inmiddels een vast plekje, dus sorteren maar. Gaat het niet steeds makkelijker?

  BeantwoordenVerwijderen