vrijdag 27 januari 2012

27 januari, dag 51, indiakast in de hal


Om dit kastje gaat het, de rechterkant van de Indiakast in de gang, die als commode en schoenenkast gebruikt wordt. Tenminste, de linkerkant is schoenenkast, de rechterkant is de "alles wat je kwijt moet inprop kast". Dús...

Helemaal leeg halen...

Ná deze foto maak ik em schoon, sorry voor de stofwolk;-)


Nog meer reserveluiers, gekregen van de moeder van een zindelijk geworden jongetje. Maar ze passen niet meer in het reserveluiermandje. Dus maar hierin blijven, zonde om weg te gooien.


Afval, de inhoud van die doosjes heb ik bij elkaar in een tasje gedaan, zo neemt het veel minder plek in en is de oud papierdoos meteen weer gevuld.


losse sokken en reservehanddoeken, die ik alleen in de zomer buiten gebruik. Dit gaat allemaal maar eens in de was. En mag daarna boven blijven.

2 losse schoenen, die prop ik tot morgen in het schoenenkastje ernaast, want daar zal hun wederhelft ook wel zijn, die komen morgen aan de beurt.


En nu is het een keurig kastje geworden!
Waarvan ik bij het maken van dit blogje me afvraag waarom het strijkijzer hierin staat, terwijl de strijkplank boven staat.
Het strijkijzer breng ik zo dus ook maar naar boven.

6 opmerkingen:

 1. Wat zit er vaak een onzin in die kastjes, hè? En wat is het heerlijk als je dat dan eens goed hebt uitgezocht en ineens een zee aan ruimte over hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om mee te lezen steeds. Ik heb gisteren in navolging op jouw schoonmaakwoede ook de lades van mijn eetkamertafel opgeruimd. Groot deel kon weg, ander deel naar boven. Nu weer redelijk lege lades, al zou er nog wel meer uit kunnen, maar dat komt een andere keer wel. Had nu redelijke haast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Halve paren van wat dan ook, vind ik altijd wel vervelend. Vooral als de andere helft om onverklaarbare reden nooit meer boven water komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha het strijkijzer... tja... Ik merk in mijn chaotische huishouden dat er héél veel dingen niet logisch zijn, laat staan handig.

  Je hebt weer een lekker leeg kastje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Google over organisatie in het huishouden, bots ik me daar toch zo maar tegen jou(w blogske) op!!! ;-) Petje af heur meid, dat je het al zo lang en met geweldig resultaat volhoudt! Heb er spontaan de opruimkriebels van gekregen! Enne...Akeleintje-schatje...je weet het hè, als er oooooit een Give Away van de Granny's komt....schrijf ik me bij deze alvast in! Dikke knuffel, Diana (De Rat)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Diana ha, die ratje, welkom hier! jaja, onvoorstelbaar dat je mij ooit nog eens zou tegenkomen bij het googlen naar organisatie in het huishouden... ze moesten eens weten daar bij Google;-)))

   Verwijderen