maandag 12 december 2011

12 december, dag 12, mandje 4 van de knutselkast

Nou, daar gaan we weer op de maandagmorgen... Ik moest mezelf wel even moed inpraten, hoor.
Nou, dit is em dan weer, je ziet in de hoek dat Pippi er weer als de kippen bij was, maar die heb ik maar even de kamer uitgezet. Vandaag even niet, het is niet iedere dag feest...
Nooit geweten dat ik zoveel gehaakte hartjes en dingetjes heb gemaakt, waar ik niks mee gedaan heb. Dit kan allemaal bij de vondsten van de andere mandjes. En weer 2 bolletjes wol naar boven..
Kleine opschrijfboekjes en notitieblaadjes, gebruik ik die nou wel of niet? Jammer om weg te gooien, ik doe er nog wel eens 1 bij een envelop in als ik iemand iets stuur. Een klein extra kadootje. Mag straks weer in het mandje terug.
Een patroon van een mooie tas, die ik een keer heb gewonnen bij een give-away. Maar eigenlijk naai ik nooit. Iemand belangstelling? (gratis)
Nog zo'n schatkist waar ik zo blij van word. Kralen, ringetjes, "dingetjes" knoopjes. Blijft allemaal in dit mandje en daar komt nog veel meer bij uit de volgende mandjes.
Tsja... hmmmm.... De naalden moeten in de naaidoos, het geurzakje verstop ikin mijn kunstwerk aan de schoorsteenmantel, en de rest.... stop ik in een mandje die nog aan de beurt kom, dus die kom ik straks gewoon weer tegen
geeeeen idee wat dit is, vast van 1 van de jongens, leg ik klaar voor ze. Mag vast niet weg.
Nou jaaaaa, daar was dus mijn breivork. Die mag blijven!
Eindelijk iets wat duidelijk is, ik heb een map voor alle stickervellen, dus daar mogen deze bij in. En kijk nou... alweer een armbandje, mijn sieradenbox wordt steeds voller. En een lange schroef, die gooi ik weg.
Tadaaa... het eindresultaat. Ik ben langer bezig geweest met dubben en denken dan met daadwerkelijk opruimen. En er volgen nog 3 mandjes, alledrie voller dan de afgelopen 4 mandjes. Het wordt steeds erger... Maar nu ga ik lekker bij het gezweet en gezwoeg van mijn mede-opruimers kijken. Succes!

8 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar. Ik ben net zo'n rommelkont als jij. Hier ook heel veel 'haakwerkproefjes"
  Succes met je blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig resultaat weer! En nee ik denk niet dat ze het leuk vinden dat je dat kaartje weg zou doen ; ))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ding van 1 van je jongens is een SD-kaartje ;) zit in je fototoestel ofzo :) zou ik maar niet weg gooien nee haha.
  Ik vind het echt leuk om al je "zooi" te zien ^^ lekker gluren bij de buren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb net even je blog bekeken, jeetje wat een vorderingen maak je. Daar mag je trots op zijn. Kwam via 365 kastjes bij, wel goed van je dat je op het www alles laat zien, ik zou dat nu nog niet durven. Volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er weer opgeruimd uit. Wat een beetje toegepaste aandacht al niet kan doen.

  Zo'n breivork heb ik ook maar moet nog steeds leren hoe ik hem moet gebruiken. Ligt nog in mijn onuitgezochte crea-laatje, haha.
  Er komt een dag dat ik hem tegenkom.

  Bij mij zakt de moed me ook geregeld in de schoenen hoor. Zo 1 keer in de twee weken. Dan vraag ik aan mijn man of het allemaal wel zin heeft en dan spreekt hij zijn blijdschap uit over alles wat al bereikt is. Dan denk ik, ik ga gewoon gestaag door; HET KOMT GOED!

  Houd dus moed. Over een maand kun je al langs zoveel plekjes lopen die jouw aandacht hebben gehad. Geniet van al die kleine overwinningen.

  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. stiekum (of iets minder stiekum) ben ik gewoon jaloers op je... misschien moet ik voor mezelf een kwartiertje per dag ofzo gaan opruimen, dan kom ik er vanzelf door... gaat vooral om m'n naaikamer, dus niet echt in vakjes te verdelen...

  Ik vind het taspatroon wel leuk maar hoef hem niet per se te hebben als je een andere gegadigde hebt. Anders ruilen voor een tas van het patroon ofzo? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey zo'n breivork heb ik ook, met wat hele mooie wol. Misschien moet je op een zondag maar een blogje maken hoe je die moet gebruiken.
  Leuk dat je zo crea bent met haken. Ik kijk alleen jaloers toe. Ik kan nog geen zoom leggen.

  BeantwoordenVerwijderen