woensdag 7 december 2011

7 december, dag 8, de schoorsteenmantel

Voor deze "voor" foto's schaam ik me wel een beetje, want dit is recht tegenover de kamerdeur als je de woonkamer binnenkomt. Een soort eerste indruk dus, die helaas helemaal klopt. Een rommelige eerste indruk in een rommelig huis. Maar OOIT............. Na een kwartiertje is dit het resultaat:
Zoals je op de tweede foto kon zien, staat er een kastje onder met 9!!! vakjes, mandjes, volgepropt. Echt nog heeeeeeeeel wat opruim en uitzoekwerk! Pffffffff...... . . . P.S. waarom er een giraffe bovenin mijn kunstwerk hangt, is me niet geheel duidelijk. Ook zo'n rare tik van mij. Hij hangt er al minstens een maand in en pas nu ik het op de foto zie, bedenk ik dat het eigenlijk nergens op slaat...

3 opmerkingen:

 1. Hoi Akelein,

  Wat een VERSCHIL!!! Dat is toch geweldig. Even afgebakend je aandacht op iets richten geeft toch heel snel resultaat, vind je niet?
  En is het niet fijn, wanneer je er nu langsloopt?
  Zoet er puik uit.

  Die laatjes en vakjes zou ik gewoon 1 per dag aanpakken. Dan is het over twee weken gepiept.

  Sterkte!
  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeiemorgen Akelein, die giraffe maakt me aan het lachen! Ik zou zeggen: je bent al heel goed begonnen, dus lekker doorgaan (ik moet eerlijk zeggen dat ik nog te schijterig ben om dit soort foto's te plaatsen).
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn erker, gelukkig aan de achterkant van het huis, is ook zo'n blikvanger. Gelukkig kan ik de vitrage altijd dichtdoen... maar ja wie houdt wie nou voor de gek...

  Ik vind de schoorsteen er weer gezellig uitzien... en die giraffe, hahaha, toch gezellig zo bovenin...

  BeantwoordenVerwijderen