woensdag 21 december 2011

21 december, dag 20, de koelkast

Vandaag heb ik de koelkast leeggehaald, schoongemaakt en weer ingepakt. Dat vond ik wel een goed idee voordat ie propvol komt te liggen met alle kerstlekkers. De koelkast vind ik eigenlijk niet bij het opruimblog horen, omdat daar zeer regelmatig een doek doorgaat. Hij was dan ook niet echt vies en er is ook bijna niets weggegooit, behalve een zacht geworden komkommer. Maar voor deze keer mag die er toch tussen. Even een makkelijk dagje tussendoor. En morgen weer een "echt" kastje...

5 opmerkingen:

 1. Ik ben overstag, heb net een blog aangemaakt en ga 1 januari vol frisse tegenzin van start...haha...maar niet nadat ik in de eerste week van de kerstvakantie een aantal praktische doorzichtige boxen bij de Ikea heb gehaald. To be continued!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kan dan wel niet helemaal een kastje zijn die je andere dagen aanpakt, maar het is zeker superhandig dat ie opgeruimd is voor de feestdagen. En ach, het houdt de flow erin, tóch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een pluim op je hoed dat deze koelkast regelmatig een doekje krijgt!!!
  Laat die feestdagen nu maar komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat dit een klus is die geen achterstand heeft. Toch weer mooi een stuk stress voorkomen voor de komende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is misschien niet een kastje, maar je hebt wel een lege plank gebakken. Alles staat wel lekker netjes... Prima goedgekeurd tussendoorkastje!!

  De feestdagen mogen komen!

  BeantwoordenVerwijderen