maandag 19 december 2011

19 december, dag 18, plank 3 van de kamerkast

't Is maandag. Daar gaan we weer. Met hulp van 8 mini-handjes...
En let vooral op het verschil met de bovenste 2 planken... *bloos* De 4 kindjes helpen alles van de kast naar de tafel te brengen, zodat we weer deze uitdragerij kunnen aanschouwen...
Ik ga me niet verdedigen en niet nader verklaren, want ik heb zelf echt géén idee wat en hoe bepaalde dingen in de kast zijn terechtgekomen en waarom???
Deze serviesstukken horen bij mijn Arzberg-servies, wat een huwelijkskado was. Dit wordt, net als het wedgewood-servies van de andere 2 planken, schoongemaakt, ingepakt en opgeborgen.
Deze kleine sandaaltjes zijn vroeger van mijzelf geweest, die droeg ik toen ik een jaar of 3 was, denk ik. Maar waar ga ik die opbergen. Waar hoort zoiets? Ze staan nu (tijdelijk!) op de mandjeskast voor de sier... Een pedaalemmerzak vol wat weg kan!
Het papschaaltje wat 1 van mijn zoons bij zijn geboorte heeft gekregen mag in de kast blijven. (bovenste plank) De rest gaat naar de daarvoor bestemde plaatsen.
Een tasje met vilt plus een boek, mag in de knutselkast in 1 van de mandjes met onaffe projecten.
AHUM... Need I say more?
Spulletjes die in de naaidoos horen of in de kralenmand...
Lapjes reststof van de stoelbekleding, een kussenhoes en kussenvulling. Dat waren we nog niet eerder tegengekomen, dus dat wordt een nieuwe (nog aan te schaffen) mand en mag naar boven.
Dit zijn we de hele zomer kwijtgeweest! Een hangmat! Logische plek toch? Servieskast...
Feestslingers, die mogen als eerste terug op de derde plank. Wel in de hoek achter de deur, zodat je ze niet meteen ziet. Die moeten toch érgens liggen.
4 rollen vliegerpapier en 1 rol sinterklaaspapier. In de meterkast bij alle andere rollen inpakpapier.
En nog een tasje met een breiproject. Naar boven. Nu ben ik toch wel even moedeloos. Heeft iemand een paar jaar extra tijd voor mij in de aanbieding?
Maar ik eindig heel positief met een hele blije foto! Een plank met alleen de (verstopte) slingers en 2 hapjesschalen. HOERA, weer een dag van mijn project gedaan! En ná morgen is de kast klaar! O nee, toch niet, er zit ook nog een overvolle la onder en dan moet de bovenkant van de kast ook leeg en schoon.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een verschil!! Ik moest wel een beetje lachen toen ik zag wat er allemaal van die plank af kwam!! Maar het leukste vind ik toch wel al die bolletjes garen die overal uitkomen...het is duidelijk wat jouw hobby is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig resultaat weer! En ach de rest... we hebben best nog wat dagen over, tóch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super resultaat! enne ik ken dat he, overal maar dan ook overal komen hier hobbyspullen te voorschijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, wat ziet je kast er super uit nu. Ik ben benieuwd waar hier de hobbyspullen zich allemaal verstopt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat goeed!!! :D wat een enorm verschil!! :D En wat een spullen hihi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, ook nog een la en de bovenkant... maar hij is super aan het worden hoor, je kast. Hoeveel bollen wol heb je nu wel niet, ik zie ze steeds weer te voorschijn ploppen...

  Bij mij ontstaan dit soort kastjes als er een verjaardag of visite in aantocht is en ik een slag in de rondte ren en het gewoon NIET redt... dan is het plop, plop, plop... in elk gaatje, plekje, plankje... komt van álles maakt niet uit als het er maar in past.

  Binnenkort een vuurdoop met eerste kerstdag... komt er familie... Het is al leger en netter aan het worden... Ben ook nog niet aan het ploppen!!! Dus dat is al héél wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super! En heerlijk om van die leuke fröbelspulletjes terug te vinden, waarvan je niet eens meer wist dat je ze had!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. SUPER!
  die schoentjes moet je op een mooie plek neer leggen/hangen. Dat is een mooie herinnering.

  BeantwoordenVerwijderen